PON-PET: 9h-13h 15h-19h SOB: 9h-13h

Kolofon

Uredništvo
Spletne stran je pripravil izvajalec spletnih storitev.
Namen spletnih strani
Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani – Trgovina . Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.
Pravica uporabe
Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.
Prevzemanje odgovornosti
Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
Tehnološka izvedba
Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Rok Špegel Cestnik, Primavista s.p.
Podatki o podjetju
Naziv:

GUŠTARNA, David Leskovec s.p.

Tržaška cesta 14, Postojna, 6230 Postojna

Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE

DDV ID: SI22229728
Matična številka:  6708927000
Šifra dejavnosti: Trgovina;
Aktivni transakcijski računi:
IBAN SI56 1010 0005 3709 380 Banka Intesa Sanpaolo d.d.,

Tehnična izvedba in produkcija:
Rok Špegel Cestnik, Primavista s.p.