ZA VSE, KI CENITE DOBRO VINO IN HRANO.

“Radi bi delili z vami kvalitetna vina, slovenske in lokalne dobrote, ki jih imamo v naši ponudbi.”

TRGOVINA GUŠTARNA V POSTOJNI

O nas

Na začetku sta bila uživanje in radovednost. Nato je prišlo spoznavanje. Vinarjev, vinogradov, vin, vonjev, barv, okusov. Potem okušanje in izobraževanje. Po več letih spoznavanja in poglabljanja smo se odločili odpreti vinoteko Guštarna in deliti ljubezen do slovenskih vin z vami.

Kaj želimo deliti z vami?

Kvalitetna vina, slovenske in lokalne dobrote, ki jih imamo v naši ponudbi.

Velika izbira vin, ki vam jih postrežemo na kozarec ali v povezavi z hrano kot degustacijo.

Degustacije vin, ki jih redno organiziramo pri nas v sodelovanju z našimi vinarji.

Izlete do naših vinarjev, kjer vam pripravijo degustacijo vin in kakšen prigrizek.

Nasvete, kam na izlet, kje se dobro je in pije ter tudi prenoči.

Nazadnje pa želimo deliti z vami tudi naše navdušenje do dobrih vin in spoznavanja okusov.

Na naši spletni strani vam v vsakem letnem času ponujamo poseben izbor vin. Če želite izvedeti več o naši preostali ponudbi, nas kontaktirajte preko e-mail naslova, telefona ali osebno. Vse izdelke iz naše ponudbe vam lahko pošljemo ali osebno dostavimo na dom.

Vina

Vino za vas izbiramo skrbno in z ljubeznijo. Na izletih po Sloveniji smo našli vinarje, katerih vina so kvalitetna in za katera vemo, kako se pridelujejo. Poznamo vinograde, zemljo in predvsem pridelovalce. Pitje njihovih vin, ki so lahko tudi vaša, je lahko pravo doživetje.

Pri nas najdete velik izbor suhih vin in tudi izbor slajših vrst vina. Ljubiteljem penin ponujamo tudi penine, ki so pridelane po klasični in tankovski (charmat) metodi.

V aktualni ponudbi imamo vina naslednjih vinarjev:

Vina ČUK, Zanut, Mužič, Emeran Reya, Klen’art, Korenika in Moškon, CV Colja Vino, Ferjančič, Guerila,  Joannes Protner, Šumenjak, Hlebec

 

Živež

Kaj je lahko lepšega, kot si v dobri družbi naliti kozarec dobrega vina in si ob tem narezati domači sir, pršut, panceto ali pa si le namazati ali namakati kruh v oljčnih izdelkih? Tudi mi imamo radi okusne delikatese, ki jih pridelujejo proizvajalci, katerih izdelkov ne morete kupiti v velikih trgovskih centrih. Vse naše dobavitelje poznamo osebno, vemo, kako svoje izdelke pridelujejo, vse pa tudi uživamo doma v naši kuhinji.

V ponudbi živeža sodelujemo s  siri in mesninami Sirarna Pustotnik, Sirarna Gorišek, Gold Istra, Raouber, Kmetija Žerjal,  moke Brinečev mlin, Kava Escobar, Smodin, Pašta butik, Oljarna Šaruga, Dobrote Metka, Dolce Amore, 

To so le nekateri od njih. Podrobnejšo ponudbo vam z veseljem pošljemo prek elektronske pošte ali pa vam jo predstavimo v naši prijetni trgovini v Postojni.

Hvala ker nakupujete pri nas

Lažji spletni nakup

Preprosta izkušnja spletnega nakupovanja

Z pudarkom na lokalnih proizvodih

Delujemo in podpiramo lokalne pridelovalce

Hitra dostava na dom

Vsak paket je zanesljivo in hitro odposlan na želeni naslov