Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Spodaj so navedeni splošni pogoji poslovanja, pod katerimi bo GUŠTARNA, David Leskovec s.p. , Tržaška cesta 14, Postojna, 6230 Postojna, DŠ: SI 22229728 , tel: 031 339 211 (v nadaljevanju poimenovana »TRGOVINA GUŠTARNA«) obdelal in sprejel vaša naročila za izdelke v tej spletni trgovini. Spletna trgovina je namenjena prodaji fizičnim osebam STAREJŠIM OD 18 let.  Naslednji pogoji so zavezujoči, zato jih pazljivo preberite.

Te pogoje dopolnjujejo veljavni zakonski predpisi o pogodbah za dostavo blaga končnim potrošnikom.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pomislek, se obrnite na TROGOVINA GUŠTARNA.

Pogodba o prodaji in dostavi je sklenjena med vami in podjetjem GUŠTARNA, David Leskovec s.p.

Za oddajo naročila in sklenitev pogodbe morate biti stari vsaj 18 let.

Vaše naročilo bomo obravnavali ne glede na kraj vašega stalnega prebivališča. Blago bo dostavljeno na naslov, ki ste ga navedli znotraj Slovenije.

Vaše naročilo bomo obravnavali le, če boste pri oddaji naročila sprejeli naslednje:

  • splošne pogoje poslovanja,
  • cene in stroške, kot so navedeni v tej spletni trgovini in na naročilu,
  • da lahko za namene obravnave naročila shranimo podatke o vašem imenu, priimku, naslovu, telefonski številki in elektronski pošti,
  • da bo ta pogodba sklenjena v skladu z zakonodajo Slovenije.

Kako preverim ali je bilo moje naročilo sprejeto?

Po prejemu vašega naročila vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o naročilu. Pravno zavezujoča pogodba je sklenjena, ko prejmete naše potrdilo o naročilu. Vaše naročilo bomo obravnavali kar se da hitro. Blago boste običajno prejeli v 5ih delovnih dneh.

V primeru plačila s kreditno kartico ali nakazilom po predračunu na naš TRR,  vam bomo potrdilo naročila poslali šele po odobritvi oziroma prejemi plačila. Če potrdila naročila ne prejmete v razumnem času, se obrnite neposredno na nas. Vaše naročilo želimo obravnavati hitro in brez nepotrebnih zamud, ne moremo pa prevzeti odgovornosti za razmere, ki so posledica težav ali okvar na elektronskih komunikacijah.

Koliko stane blago?

Kupnina je veljavna cena, navedena v tej spletni trgovini v času oddaje vašega naročila. Cena naročenega izdelka, morebitni dodatni stroški in celoten znesek vašega nakupa bodo vedno navedeni na naročilu in potrdilu naročila.

Kam dostavljamo?

Dostavljamo po celotem območju Slovenije.

Vaše zakonske pravice

Če je blago, ki vam ga dostavimo, poškodovano ali napačno opisano oziroma slabe kakovosti, imate kot stranka zakonske pravice v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo prodajo blaga potrošnikom.

V primeru napake pri dostavljenem blagu, nas o tem čim prej obvestite. Upravičeni ste do brezplačne zamenjave blaga z napako.

GUŠTARNA, David Leskovec s.p. Tržaška cesta 14,

Postojna, 6230 Postojna
Tel: 031 339 211
TRR: SI56 1010 0005 3709 380
Davčna št: SI 22229728